Σύνδεση / Εγγραφή

Οδηγός για Εκπαιδευτικούς

Είστε εκπαιδευτικός; Βρείτε εδώ έναν οδηγό για εσάς οργανωμένο σε 5 Ενότητες και ως διαδικτυακό μάθημα.

Περισσότερα ...

Ανάγκες και στρατηγικές

Το υλικό εδώ είναι για μαθητές και εκπαιδευτικούς! Η εργαλειοθήκη περιέχει πληροφορίες σχετικά με τις βασικές ανάγκες και παρέχει τροφή για σκέψη σχετικά με το πώς μπορούν να ικανοποιηθούν οι βασικές ανάγκες (στρατηγικές), έτσι ώστε οι στρατηγικές αυτές να είναι επίσης βιώσιμες. Οι θεωρητικές έννοιες προέρχονται από τη θεωρία της επιλογής του William Glasser και από τον Marshall Rosenberg και τη μη βίαιη επικοινωνία του. Η εργαλειοθήκη είναι διαθέσιμη σε διάφορες μορφές.

Περισσότερα ...

Μαθαίνοντας από την ιστορία

Τα βιβλία εργασίας "Ας μάθουμε από την Ιστορία" έχουν αναπτυχθεί από καθηγητές ιστορίας. Πέντε διαφορετικά ιστορικά επεισόδια σας προσκαλούν να βιώσετε την ιστορία και να μπείτε στο ρόλο διαφορετικών ηθοποιών. Ανθρώπων που ήταν παρόντες σε μια σημαντική στιγμή της ιστορίας της δημοκρατίας. Πώς θα αποφασίζατε εσείς στη θέση τους; Για 4 επεισόδια υπάρχουν επίσης ταινίες μικρού μήκους που έχουν παραχθεί από μαθητές.

Περισσότερα ...

Το παιχνίδι Active Citizen Team (ACT)

Είστε εκπαιδευτικός; Βρείτε εδώ τα ταμπλό και τις κάρτες για τα 4 επίπεδα του παιχνιδιού ACT καθώς και το εγχειρίδιο εκπαιδευτικού. Καλή διασκέδαση!

Περισσότερα ...